Belangrijke info

Levertijden

Alle producten worden speciaal op bestelling met de hand gemaakt, omdat dit tijd kost en de producten met zorg gemaakt worden hanteren we een levertijd van 5 werkdagen. Houd hier rekening mee wanneer je bestelt. 

Verzendkosten

Wij rekenen €3.95, €5,95 of €6.75 voor de verzending, dit is afhankelijk van de grootte en gewicht. De hoogte voor uw zending kunt u terug vinden in het winkelwagentje. Bij bestellingen boven de €50,- leveren wij gratis.

Service

Little1gifts heeft een zeer goede service.

  • Zijn de ontwerpen niet helemaal zoals je ze zou willen bijvoorbeeld een andere kleur, toevoegingen of een geheel ander ontwerp. Dit is allemaal mogelijk. (Let op: hier kunnen wel extra kosten voor in rekening worden gebracht, maar altijd in goed overleg) Mail dan naar info@Little1gifts.nl. Een Whatsapp berichtje sturen mag ook op 06-39861187. Let op: Dit is alleen voor contact via Whatsapp niet om te bellen. Mijn creatieve handjes zijn niet vaak schoon ;-)
  • Voor alle Acrylhars producten geldt een levenslange garantie. Indien het product, op wat voor manier dan ook, stuk gaat dan wordt deze gratis gerepareerd. Alleen de verzendkosten zijn voor jezelf. Met als voorwaarde dat alle stukken geretourneerd worden, Het product zal zo perfect mogelijk gerepareerd worden, een 100% camouflage kan niet altijd gegarandeerd worden. Garantie vervalt bij opzegging Little1Gifts.

Retourneren

  • Custommade artikelen kunnen niet geretourneerd worden tenzij er een artikel geleverd is dat niet conform bestelling is.
  • Custommade artikelen kunnen alleen binnen 24 uur gecancelled worden, hierna start het droog proces en kan het product niet meer gewijzigd worden.
  • Overige artikelen; na het ontvangen van je bestelling, heb je 14 dagen het recht om aan mij door te geven dat je (een deel van) je bestelling wilt retourneren. Dit doe je door een e-mail te sturen met daarin je naam, adresgegevens, je ordernummer en welke producten je wilt retourneren. Het e-mailadres is info@little1gifts.nl
  • De producten moeten echter wel ongebruikt zijn en voor zover mogelijk in de originele verpakking terug worden gestuurd.
  • De kosten voor terugzending zijn voor jezelf. Na ontvangst van de goederen wordt het betaalde bedrag binnen 5 werkdagen teruggestort, exclusief de verzendkosten. Het retouradres kun je terug vinden op de contact pagina en onderaan de website

Klacht

  • Een klacht over een product of levering? Stuur een mail ovv je ordernummer naar: info@little1gifts.nl en je ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord. Hier komen we vast wel aan uit!