Muurschilderingen

Een muurschildering is een originele manier om van de kinderkamer een fantasywereld te maken. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een vrolijke, een schattige of gewoon een stoere muurschildering. Het ontwerp wordt geheel naar wens aangepast. 

Voorwaarden:

Een "gladde" ondergrond, dit hoeft niet perfect glad te zijn maar bijvoorbeeld geen oneffen ondergronden zoals spachtelputz of structuurbehang. Dit omdat de schilderingen dan niet mooi tot zijn recht komen. Mocht u hierover twijfelen kunt u mij altijd een email of whatsapp bericht sturen met een foto van de muur. 

Maximum afstand van oud gastel 50 km

Houdt er rekening mee, dat de muurschildering niet altijd binnen 1 dag klaar is. Vraag deze daarom tijdig aan ook i.v.m. planning.

Kosten muurschildering:

Ik maak per opdracht de offerte op maat, aangepast op uw wensen. U krijgt hierbij ook het ontwerp indien nodig. De prijs is afhankelijk van de grootte, het materiaal verbruik en complexiteit van de muurschildering. Ik reken eenmalig €45.- voorrijkosten, de opgegeven offerte prijs is ook All-in, dus geen onverwachte extra kosten.

Stuur een email naar info@little1gifts.nl met daarin uw wensen en eventuele afbeeldingen en ik zal hier zo spoedig mogelijk op reageren!