« Nieuwe reeks geboortetegels»

Gepubliceerd op 23-02-2020

Een nieuwe reeks geboortetegels toegevoegd aan het assortiment van Little1Gifts. 

Ik heb een super drukke maar leuke week gehad met het maken van deze nieuwe ontwerpen. Vol trots wil ik ze dan ook aan jullie bekend maken.

In deze reeks is gekozen voor een tegel gemaakt van PU. Dit is een type plastic die ik naar eigen wijze kan maken. Het materiaal bevat geen schadelijke stoffen dus kan veilig op elke babykamer worden geplaatst. Hierbij heeft het materiaal nog meer voordelen: het is van lichtgewicht, vele malen lichter dan de geboortetegels van Acrylhars en kan tegen een stootje. Ook niet geheel onbelangrijk, met een vochtige doek is hij zo weer scho0n.

In de ontwerpen is gekozen voor 1 kleur in verschillende tinten zodat alles een stuk rustiger overkomt. Alle geboortetegels zijn in diverse kleuren te verkrijgen. De achterzijde is voorzien van een hanger en kan dus gemakkelijk met een spijker aan elke muur worden bevestigd. Je kan er ook  een tegelstandaard bij bestellen.

Ben je op zoek naar een leuk kraamcadeau of wil je je eigen babykamer opleuken neem dan een kijkje Geboortetegels. Vergeet ook niet een kijkje te nemen in het gehele assortiement voor eventueel andere producten.

Heb je nu zelf een leuk idee voor een geboortetegel die je door mij wilt laten maken is dit ook mogelijk. Neem dan contact op met info@littlegifts.nl of stuur een Whatsapp bericht naar 06-39861187. 

Volgende week:

Een uitbreiding op de sleutelhangers, uiteraard weer gepersonaliseerd op naam (optioneel). In verschillende kleuren en opties. Ik zal alvast een verklappen dat er een lief draakje en eenhoorntje bijkomen. Hopelijk vinden jullie ze net zo leuk als ik ze vind om te maken.

De uitbreidingen van het assortiment van Little1gifts zijn nog lang niet aan het einde, dus volg me op Facebook, Pinterest en Instagram voor nieuwste ontwikkelingen en vergeet niet om te liken delen is lief. Of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Veel liefs 

Little1Gifts

Nieuwe-reeks-geboortetegels-little1gifts-1582489225.jpg