Over mij

Mijn naam is Wendy van Osta,

Ik ben samenwonend met mijn lieve vriend en onze 2 ondeugende katten. Ook ben ik een trotse tante van een hoop super leuke kids.

Van kleins af aan ben ik al creatief bezig; Tekenen, schilderen, beeldhouwen maar ook timmerwerkjes zijn mijn grootste hobby's. Het is dan ook altijd al een droom van mij geweest om hier iets mee te ondernemen.

Nadat ik in 2016 een heftig ongeluk heb gehad, heeft mijn leven een hele omkeer gekregen. Waardoor ik heb besloten nu echt eens te gaan doen waar mijn hart ligt; Mooie creaties maken en niet geheel onbelangrijk andere er mensen blij mee maken.

Bij de geboorte, een verjaardag of andere gelegenheid vind ik het, het leukste om de kleintjes iets persoonlijks en unieks te geven. Dit gecombineerd met mijn op hol geslagen creatieve brein, bracht mij op het idee van Little1gifts.

Het maken van persoonlijke creatieve projecten is dus helemaal Wendy. Naast mijn standaard ontwerpen is er ook de mogelijkheid om een project te laten maken naar uw eigen idee. Ik kom altijd op een uniek creatief ontwerp zoals u deze wilt hebben.