Wij wensen u een knallend 2024

Wij wensen u een knallend 2024

Op oudejaarsavond kijken we, onder het genot van een paar oliebollen, terug op wat er afgelopen jaar is gebeurd. Zodra de klok 12 uur slaat en het vuurwerk de lucht versiert, stoppen we met terugkijken en wensen wij iedereen een gelukkig nieuwjaar. 
Een nieuwjaar, nieuwe kansen maar zeker trots op het afgelopen jaar. 
In onze nieuwsbrief kijken we even terug op 2023 en de plannen voor 2024.

Wat gebeurde er in 2023?

Wij hebben in 2023, net als in de jaren ervoor, gewerkt aan de verdere groei van ons assortiment. Hier hebben we vele positieve reacties op gekregen. Met name de Memorybox sets en Olifant geboorteknuffels zijn veel gevraagde producten geweest. Stiekem ook hier de favorieten. Ook hebben we het assortiment feestdagen raamstickers uitgebreid met nog meer griezels voor Halloween, Pietjes voor Sinterklaas en sneeuwpoppen voor de Kerst zodat u nog meer keuzes heeft. We zijn dit jaar gestart met een geheel nieuwe website met duidelijkere en makkelijkere opties die er ook nog eens veel beter uitziet. Ook hebben we meer nadruk gelegd op onze social media om ons hier bekender te maken. Instagram is hierin zeer hard uitgeblonken de teller staat nu op 3611 volgers en hopelijk houd deze groei ook aan. Ook zijn wij nu met vele producten op andere platformen te vinden zoals Bol.com en Etsy

 

Ook in 2024 staan wij voor u klaar!

Zoals u van ons gewend bent staan wij natuurlijk voor u klaar met de mooiste en leukste cadeautjes en onze geweldige service. Op de planning staan: Voor de feestdagen nieuwe producten en versieringen. Geheel nieuwe types aan geboortetegels, naambordjes en beeldjes. En hele unieke wand en deur versieringen.
Op het gebied van social media gaan we meer posten waaronder ook meer reels zodat jullie ook eens leuk een kijkje kunnen nemen in onze werkzaamheden. Ook zullen er wat vaker nieuwsbrieven verstuurd worden met daarin leuke weetjes en acties. Dat mag je niet missen!
 

Namens Little1Gifts wensen wij u en uw dierbaren, in alle opzichten, een geweldig nieuwjaar toe!
Terug naar blog