Service en garantie

Little1gifts heeft een zeer goede service. Wij willen dat u lang plezier heeft van onze producten 

  • Zijn de ontwerpen niet helemaal zoals je ze zou willen bijvoorbeeld een andere kleur, toevoegingen of een geheel ander ontwerp. Dit is allemaal mogelijk. (Let op: hier kunnen wel extra kosten voor in rekening worden gebracht, maar altijd in goed overleg) Mail dan naar info@Little1gifts.nl. Een Whatsapp berichtje sturen mag ook op 06-39861187. Let op: Dit is alleen voor contact via Whatsapp niet om te bellen. Mijn creatieve handjes zijn niet vaak schoon ;-)
  • De geboortetegels gemaakt door Little1Gifts van acrylhars en epoxy (aangekocht na 01-01-2023) hebben dan ook een levenslange garantie. Mocht het product vervormen of vervagen krijgt u van ons een nieuw product.
  • Zelfs als de geboortetegels, op wat voor manier dan ook stuk gaat dan wordt deze gratis gerepareerd. Alleen de verzendkosten zijn voor jezelf. Met als voorwaarde dat alle stukken geretourneerd worden, Het product zal zo perfect mogelijk gerepareerd worden, een 100% camouflage kan niet altijd gegarandeerd worden. Garantie vervalt bij opzegging Little1Gifts.
  • Vergeling valt niet onder deze garantie: Lichte vergeling is onoverkomelijk, sterkere vergeling komt door UV straling. Om deze reden adviseren wij onze producten niet aan het zonlicht bloot te stellen. In dit geval krijgt u wel hoge korting op een vervangend product (excl. verzendkosten)