Algemene voorwaarden

Levertijden

Alle retail producten die voor 14:00 besteld worden, worden dezelfde dag verzonden. Voor alle handgemaakte producten hanteren we een levertijd van 5 werkdagen. De bestellingen die op maat gemaakt worden hebben een langere verwerkingstijd nodig. Om deze reden hanteren we een levertijd van 10 werkdagen of anders vermeldt bij de opdracht. Houd hier rekening mee wanneer je besteld. De orders worden in behandeling genomen na betaling.

Verzendkosten

Wij rekenen €5,95 voor de verzending. Bij bestellingen boven de €50,- leveren wij gratis.

Service

Little1gifts heeft een zeer goede service.

 • Zijn de ontwerpen niet helemaal zoals je ze zou willen bijvoorbeeld een andere kleur, toevoegingen of een geheel ander ontwerp. Dit is allemaal mogelijk. Mail dan naar info@little1gifts.nl. Let op: hier kunnen wel extra kosten voor in rekening worden gebracht, maar altijd in goed overleg. Voor kleuraanpassingen worden geen extra kosten gerekend. Een Whatsapp berichtje sturen mag ook op 06-39861187, wij streven erna u binnen 1 werkdag en reactie terug te sturen. Let op: Dit is alleen voor contact via Whatsapp niet om te bellen. Mijn creatieve handjes zijn niet vaak schoon ;-)
 • Voor alle handgemaakte geboortetegels, naambordjes en beeldjes geldt een levenslange garantie. Zelfs als het product, op wat voor manier dan ook, stuk gaat dan wordt deze gratis gerepareerd. Alleen de verzendkosten zijn voor jezelf. Met als voorwaarde dat alle stukken geretourneerd worden, Het product zal zo perfect mogelijk gerepareerd worden, een 100% camouflage kan niet altijd gegarandeerd worden. Garantie vervalt bij opzegging Little1Gifts.

  Retourneren

  • Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet geretourneerd worden tenzij er een artikel geleverd is dat niet conform bestelling is.
  • Gepersonaliseerde artikelen kunnen alleen binnen 24 uur geannuleerd worden, hierna start het droog proces en kan het product niet meer gewijzigd worden.
  • Overige artikelen; na het ontvangen van je bestelling, heb je 14 dagen het recht om aan mij door te geven dat je (een deel van) je bestelling wilt retourneren. Dit doe je door een e-mail te sturen met daarin je naam, adresgegevens, je ordernummer en welke producten je wilt retourneren. Het e-mailadres is info@little1gifts.nl
  • De producten moeten echter wel ongebruikt zijn en voor zover mogelijk in de originele verpakking terug worden gestuurd.
  • De kosten voor terugzending zijn voor jezelf. Na ontvangst van de goederen wordt het betaalde bedrag binnen 3 werkdagen teruggestort, exclusief de verzendkosten. Het retouradres kan je opvragen via de mail.

  Klacht

  • Een klacht over een product of levering? Stuur een mail ovv je bestel- of factuurnummer naar: info@little1gifts.nl en je ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord. Hier komen we vast wel aan uit!