Over mij

Little1Gifts

In 2019 heb ik Little1Gifts opgericht met als missie: Blije gezichtjes toveren door middel van kleine geluksmomentjes te creëren. Hiermee heb je altijd een uniek cadeau voor een geboorte, verjaardag of gewoon zomaar. Alle creaties zijn handgemaakt en dit doe ik met veel liefde en plezier.

Wie ben ik?

Mijn naam is Wendy, ik ben kunstenaresse en oprichtster van Little1Gifts. Ik heb altijd al creatieve hobby’s gehad, zoals: Tekenen, schilderen, boesteren, eigenlijk alles in de creatieve vorm. Hierin zijn mijn neefjes en nichtjes grootste inspiratiebronnen. Deze combinatie bracht me op het idee van Little1Gifts.

Unieke producten, speciaal voor u gemaakt.

Uw bestelling krijgt van mij altijd een persoonlijke touch en zijn geheel naar eigen smaak aanpasbaar. Deze wordt binnen een week naar u toegezonden. Ook kunt u mij benaderen om uw eigen ideeën tot leven te laten komen. Stuur hiervoor een email naar: info@little1gifts.nl

Voor bedrijven hebben we ook passende opties. Bijvoorbeeld een presentje voor een jubileum, een uniek bedankje, een attent afscheidscadeautje of promotiemateriaal. Denk hierbij aan bedrukte onderzetters, sleutelhangers, naamborden, geëtste glazen, raamstickers en nog veel meer.